Windows Developers in Denmark

1 Mar

Jeg bruger en del tid på at drive et par af de danske brugergruppe – herunder den danske brugergruppe for Windows Phone udviklere.

Brugergruppen har rundet 450 udviklere og har fået afholdt en serie af events i løbet af det seneste år, hvor mere end 120 udviklere har været igennem. En masse har gjort en kæmpe indsats for at få det til at lykkedes og brugt en masse tid på det – tak for det!

Windows platformen, om det er til en desktop, en tablet eller en telefon, tyder på at være en meget spændende platform at være udvikler til i den kommende tid. Platformen har et stort potentiale og indeholder en masse muligheder for både udviklere og virksomheder.

Meget af den viden, vi som udviklere har her Windows Phone brugergruppen, kan bruges på hele Windows platformen. Vi er vant til begreber som app, xaml og metro – begreber som er dybt integreret i Windows platformen fremover.

Windows Phone brugergruppen har derfor taget det første skridt til at samle den viden brugergruppen besidder med den viden, der skal oparbejdes i den kommende periode, hvor Windows platformen formodentlig vil få stor betydning for mange i brugergruppen.

Brugergruppen har skiftet navn til Windows Developers in Denmark.

I brugergruppen håber vi at I vil tage rigtig godt imod det og fortsat være med til at gøre det til en fantastisk brugergruppe. Vi vil meget gerne have jeres kommentarer, feedback og meget gerne forslag til talks så smid en mail på windowsdev@live.com.

// xamlgeek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: