Hvorfor lave noget gratis for en virksomhed?

17 Feb

I den forløbne uge har jeg mange gange måtte svare på, hvorfor jeg har valgt at deltage i udviklingen af en app for Berlingske – og så gratis endda! Personligt gør jeg det af flere årsager (og her behøver I bestemt ikke være enige!!!).

Først og fremmest brænder jeg for at udvikle og lave noget innovativt. For mig er det fantastisk at være med til at flytte nogle grænser for hvad der kan lade sig gøre og være med til noget ekstraordinært, noget som man kommer til at læse om i avisen.

Derudover er der det sociale aspekt. I forbindelse med FCK eventet i Parken lærte jeg en håndfuld nye personer godt at kende – udviklere (og designere!) som jeg ellers ikke ville komme til at arbejde sammen med. Som en sidebemærkning kan jeg nævne, at flere af dem da også allerede meldt sig på banen igen til dette event.

Den sidste motivationsfaktor for mig er kontakter. Jeg lever af mit netværk! Det er mit netværk der skaffer mig opgaver. Det er mit netværk der anbefaler mig til nye, potentielle kunder.

Er det bedre at lave noget for en non-profit organisation end for Berlingske? Det skal jeg slet ikke gøre mig til dommer over – det er en meget individuel sag. Som nævnt overfor har jeg nogle motiver for at deltage i eventet og som selvstændig vil jeg meget gerne gøre brug af det tilbud som Berlingske giver som tak for udviklingen.

Du kan læse lidt om eventet til Berlingske her og om FCK eventet her.

// thomas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: