Windows 8 kursus

18 Oct

I Bluefragments kan vi godt lide teknologi – specielt vigtig teknologi der anvendes bredt. Vi har været first-movers på en række innovative produkter som Silverlight, Windows Phone, Windows Azure, hvor vi sammen med vores kunder har lavet nogle af de mest spændende udviklingsprojekter i Danmark. Nu kommer Windows 8 og muligheden for at lave projekter der grundlæggende påvirker den måde brugerne anvender teknologier, skal du med?

Windows 8 er lige om hjørnet, og eksperterne forventer at denne mulighed for touch og mobility kommer til at påvirke brugerne og markedet endnu mere end Windows 7, der har været en af Microsoft største succeser. Derfor er Bluefragments fokus på Windows også et helt naturlig valg som den næste vigtige enhed (webben via PC’en kom først, derefter mobilen og nu det bedste af 2 verdner). Vi har brugt de sidste mange år på at blive blandt de bedste i Danmark til den tekniske platform der ligger til grund for Windows 8, og med vores erfaring med Microsoft platformen giver det os en god mulighed for at danne et godt grundlag for at skabe det ekstra område i vores forretning.

Vi har derfor allerede sat os 100% ind i Windows 8. Med en tur til BUILD konferencen i Californien, hvor Microsoft offentligjorde Windows 8 overfor deltagerne, og viste hvilke muligheder platformen indeholdt, føler vi os godt forberedt. Mulighederne er store og det skaber et nyt potentiale overfor enhver der har en PC applikation i dag. Vi har set på både fordele og ulemper, vi har gennemgået forretningscases og set på en masse mulige apps i mange forskellige scenarier. Det har derfor resulteret i en serie af Windows 8 kurser som vi starter op til december 2011 som har til formål, at vise værdien af det nye spændende operativ system.

I Bluefragments kan vi godt lide teknologi – specielt ny teknologi. Vi har været first-movers på en række innovative produkter som Silverlight, Windows Phone, Windows Azure og nu Windows 8. Windows 8 er lige om hjørnet og det bliver kæmpe stort. Det er Microsofts største satsning siden Windows 95 så derfor er Bluefragments fokus på Windows også et helt naturlig valg. Vi har brugt de sidste mange år på at blive blandt de bedste i Danmark til den tekniske platform der ligger til grund for Windows 8, og med vores erfaring med Microsoft platformen giver det os en god mulighed for at danne et godt grundlag for at skabe det ekstra område i vores forretning.

Vi har derfor allerede sat os 100% ind i Windows 8. Med en tur til BUILD konferencen i Californien, hvor Microsoft offentligjorde Windows 8 overfor deltagerne, og viste hvilke muligheder platformen indeholdt, føler vi os godt forberedt. Mulighederne er store og det skaber et nyt potentiale overfor enhver der har en PC applikation i dag. Vi har set på både fordele og ulemper, vi har gennemgået forretningscases og set på en masse mulige apps i mange forskellige scenarier. Det har derfor resulteret i en serie af Windows 8 kurser som vi starter op til december 2011 som har til formål, at vise værdien af det nye spændende operativ system.

Vi forventer, at der vil være nogle deltagerer, der kommer med en Silverlight/WPF baggrund, men bestemt også nogle der kommer helt uden erfaring i hverken WPF, Silverlight eller XAML. Derfor har vi valgt at dele kurset op, så der er et 1-dags ”Introduktion til XAML udvikling”-kursus og efterfølgende et 2-dags ”Windows 8 app udvikling med C# og XAML”-kursus (hvor man naturligvis får udleveret en tablet med Windows 8 på, så man har noget at blære sig med).

Vi afholder det første ”Introduktion til XAML udvikling”- kursus allerede den 6. december og umiddelbart efter, den 7.-8. december, afholder vi det første ”Windows 8 app udvikling med C# og XAML”. Herefter forventer vi at afholde et kursus hver måned.

Den præcise plan for kurserne kan ses på http://bluefragments.eventbrite.com. Hvis I har spørgsmål eller kommentarer ringer eller skriver I selvfølgelig bare.

Reimagine Windows!

Vi glæder og til at se jer.

//xamlgeek

One Response to “Windows 8 kursus”

  1. Skjoldaer March 23, 2012 at 06:50 #

    Har i også kurser der ikke er til udviklere? Jeg har kigget lidt på windows8kurser.dk har i nogle erfaringer her?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: