Flødeboller til alle

15 Dec

Spørger du mig, så går det går rigtig fint for de danske IT brugergrupper. Jeg sidder selv som kernemedlem (en af dem der arrangerer alle møderne) i 3 brugergrupper:

CNUG (Copenhagen .NET Usergroup)
SLDEV (Silverlight developers in DK)
WPDEV (Windows Phone developers in DK)

SLDEV og WPDEV er et par forholdsvis nye brugergrupper, men har allerede fået stor tilslutning og vi har fået afholdt nogle virkelig spændende arrangementer. CNUG har kørt i nogle år og har senest fået 3 nye kernemedlemmer og vi har planlagt en masse emner til foråret 2011 – de bliver offentliggjort meget snart sammen med vores nye hjemmeside.

Samlet set har de 3 brugergrupper 878 medlemmer!!

Den naturlige tilgang af medlemmer betyder, at vi formodentlig runder 890 medlemmer inden årets udgang. Jeg syntes dog, at det kunne være super fedt hvis vi kom over 900 medlemmer inden årets udgang. Derfor vil jeg gerne give flødeboller til alle(!) medlemmer hvis de 3 brugergruppe har mere end 900 medlemmer den 31. december 2010.

Why? Why not!

by xamlgeek 
@thomasmartinsen

3 Responses to “Flødeboller til alle”

 1. Stefan Daugaard Poulsen December 15, 2010 at 11:38 #

  Har du statistik over de geografiske fordelinger i SLDEV og WPDEV, umiddelbart ville jeg tro at de ligger tungt i Kbh. området da de virker til at være tæt koblet til CNUG.

 2. Thomas Martinsen December 15, 2010 at 11:45 #

  Jeg har desværre ingen statistik over den geografiske fordeling. Min formodning siger mig, at omkring halvdelen af medlemmerne i begge grupper kommer fra Københavnsområdet og den anden halvdel fra det øvrige Danmark med Århus og Odense vejende tungt.

  CNUG er ikke specielt relateret til hverken SLDEV eller WPDEV – som den eneste sidder jeg i kernegruppen i både CNUG, WPDEV og SLDEV. Jeg tror snarere at årsagen skal findes i, at hovedparten af kernemedlemmerne i WPDEV og SLDEV kommer fra København.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Flødeboller til alle – opfølgning « xamlgeek - January 10, 2011

  […] i december (http://xamlgeek.net/2010/12/15/fldeboller-til-alle/) lovede jeg flødeboller til alle medlemmer af CNUG, SLDEV og WPDEV hvis det samlede medlemstal […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: