ASP.NET MVC 2 af Stig Irming-Pedersen

5 Mar

Onsdag den 17. marts 2010 har CNUG fået Stig Irming-Pedersen til at fortælle om ASP.NET MVC 2.

Med lanceringen af ASP.NET MVC sidste år og den snarlige lancering af ASP.NET MVC 2 har Microsoft taget et stort skridt fremad inden for webudvikling. I denne præsentation ser vi på filosofien bag MVC og hvordan ASP.NET MVC kan øge udviklerens produktivitet og arbejdsglæde. De grundlæggende bestanddele vil blive gennemgået og den nye funktionalitet i version 2 vil blive præsenteret.

Stig Irming-Pedersen er partner i Copenhagen Software, der leverer rådgivning om og udvikling af løsninger baseret på Software as a Service og Cloud Computing. Stig varetager til daglig  opgaver spændende fra webbaseret softwareudvikling over agil projektledelse til udarbejdelse af tekniske arkitekturer for SaaS produkter.

Tilmelding foregår via Eventbrite: http://cnug170310.eventbrite.com/

by xamlgeek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: