Silverlight 3 – fra A-Z

20 Mar

Silverlight 3 er nu ude i offentlig beta! :) Det er vi mange der er glade for, specielt med alle de nye features som er kommet med. Tim Heuer (Mr. Silverlight) har skrevet en udemærket post omkring, hvad Silverlight 3 indeholder.

I næste uge holder TENTEO et gå-hjem-møde om Silverlight – blandt andet om nogle af de nye features som Silverlight 3 byder på. Der er stadig enkelte pladser tilbage, så det er bare med at få sendt tilmeldingen afsted.

Jeg vil i løbet af de næste uger, poste omkring de nye features i Silverlight 3. Jeg vil beskrive dem grundigt, give masser af kodeeksempler og så vidt muligt prøve at placere dem i en større sammenhæng, hvor det giver mening.

Grafik

Features

Happy Coding!
Thomas Castøe Martinsen
http://thomasmartinsen.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: